Wij zijn vastberaden retailers te helpen succesvoller te worden in een Omnichannel wereld!

De juiste kennis in huis.

Retailstars heeft een unieke internationale positie opgebouwd als IT dienstverlener voor de Retail. Wij hebben niet alleen kennis van techniek en de juiste oplossingen, wij hebben ook kennis van de retailmarkt. Wij begrijpen wat er nodig is om producten in uw winkels te krijgen en uw klanten tevreden te houden. De retail draait om hard werken en gestroomlijnde processen met als uitkomst tevreden klanten. Retailstars adviseert daarom op een manier die bij u past: korte besprekingen, pragmatische keuzes, efficiënte oplossingen en eerlijke tarieven.

Interim- en projectmanagement

Het implementeren en inrichten van IT oplossingen in de retail is vakwerk voor consultants die de branche van binnen en buiten kennen. Retailstars beschikt over deze consultants. Stuk voor stuk specialisten die de meest uiteenlopende projecten uitvoeren of u tijdelijk kunnen ondersteunen bij belangrijke verandertrajecten binnen uw organisatie. Een mooie lijst van tevreden klanten heeft kennis mogen maken met deze gedrevenheid, vakkundigheid en professionaliteit. Onze dienstverlening gaat ver. Onze oplossingen eindigen vaak pas bij een aankoop die door een tevreden klant wordt gedaan.

De kracht van Retailstars

  • Consistente klantervaring

  • Lagere operationele kosten

  • Grotere klantloyaliteit

  • Persoonlijk advies

Onze omnichannel succesverhalen

Wij zijn vastberaden retailers te helpen succesvoller te worden in een omni-channel wereld! Bekijk onze referenties, case studies en succes verhalen.

Brandende vraag?

[contact-form-7 id=”15645″ /]