Retailstars

Monitoring

Retailstars biedt klanten de mogelijkheid om monitoring af te nemen. Steeds meer bedrijfsprocessen worden geautomatiseerd, alles draait 24/7. Waar je digitale businessambities ook liggen: je moet kunnen vertrouwen op je systemen. Voor (bedrijfs)kritische processen liggen de normen zo mogelijk nog hoger.

Wij maken onderscheid in reactieve en pro-actieve monitoring. Bij reactieve monitoring komen we meteen in actie als een storing zich opdoet. We hebben op onze servicedesk een groot scherm hangen waar we gedurende onze openingstijden een dashboard op wordt weergegeven, we zien meteen als er een sensor op “rood” springt, ook krijgen we via email hier een notificatie van, dit kan ook naar de klant gestuurd worden.

Pro actieve monitoring biedt de mogelijkheid om je gehele ICT-landschap veilig en realtime te monitoren. Zo krijg je inzicht in de beschikbaarheid, veiligheid, continuïteit en capaciteit van jouw bedrijfsprocessen, applicaties en onderliggende infrastructuur.

Ons doel is om met onze monitoring diensten (ver)storingen op te lossen, zonder dat de dag dagelijkse gang van zaken wordt geschaad.

Onze monitoring diensten worden ondersteund door