Retailstars logo

Vacature

Retail IT Consultant

 

Gezocht: IT Consultant. What’s new!

Ja, ook wij zijn op zoek naar een IT consultant. Net als zoveel werkgevers die aan de weg timmeren in de IT. Waarom zou je dus bij ons solliciteren.

Nu, wij zijn een jong bedrijf, begonnen in 2014 en steeds bouwende aan een toekomst met nog meer leuke collega’s en fijne klanten in binnen- en buitenland. Wij willen groeien en zijn daarom op zoek naar nieuwe consultants die met ons mee willen groeien.

Wij zorgen ervoor dat onze klanten een mooi goedwerkend systeem in huis hebben om hun klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Snel bestellen, verwerken, opsturen en retourneren van artikelen. Dit vereist kunde en creativiteit van de consultants. Je wilt immers de klant op een zo makkelijke en prettige manier hun producten in beeld laten brengen, verkopen en ook nog laten weten wat er op voorraad is. Hiervoor is de hulp van een consultant nodig, die de klant met raad en daad ter zijde staat. Hebben zij een probleem, dan vind jij de oplossing hiervoor. Altijd samenwerkend met de klant, want zij hebben het immers voor het zeggen. De rol van consultant vereist dan ook goede communicatieve en sociale omgang. Buiten deze vaardigheden is het fijn dat je probleemoplossend bent, over nieuwe mogelijke toepassingen van makkelijk bruikbare verkooptools voor retail organisaties nadenkt en goede ideeën naar de praktijk kunt vertalen.

Wij zoeken voor deze taken naar een toffe collega met een relevante opleiding in IT (HBO/Universiteit) met kennis en ervaring van IT infrastructuren en software integraties. Je beschikt over de juiste technische skills om goede specificaties op te kunnen stellen bent in staat om zelfstandig analyses uit te kunnen voeren.

Verder is het van belang dat je de Nederlandse en Engelse taal beheerst. We hebben immers klanten in binnen- en buitenland. Je moet ook de bereidheid tot reizen hebben. Als je ervaring hebt in netwerken en relatiebeheer zou dit een voordeel zijn.

Wij bieden je een professionele en plezierige werkomgeving met kundige en collegiale mensen. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om initiatief te nemen, om zelfstandig en ook samen te werken.

Heb je een goed gevoel bij ons bedrijf na het lezen van deze vacature en heb je zin om deel uit te maken van ons team, dan zien we graag je cv en een korte motivatie tegemoet. Kortom meld je aan en laat ons zien wat je in huis hebt.

Je cv en motivatie kun je sturen naar sjannie.jonkers@retailstars.nl

Spreekt je motivatie en cv ons aan, dan nodigen we je zeker uit voor een goed gesprek.