Scan en Auto ID

De Auto ID en Scan oplossingen van Retailstars maakt het mogelijk om elk type bedrijfsproces op bijna elk mobiel platform snel en eenvoudig te activeren. Onze oplossingen worden ontwikkeld op een geïntegreerd platform voor applicatieontwikkeling. Het voordeel hiervan is dat alle applicaties vanuit een geïntegreerde omgeving te beheren is. Vanuit onze Multi implementatie Designer ontwerpen wij applicaties voor een breed scala mobiele computers.

Retailstars Scan en Auto ID

Scan en Auto ID

Na het ontwerp gaan wij de applicaties in een keer implementeren op elk gewenst mobiel apparaat. Toevoegen van een nieuw of ander device kan op afstand, via het platform. De beheersbaarheid van uw mobiele apparaten wordt hierdoor vele malen efficiënter.

Een ander voordeel is ook dat u niet meer afhankelijk bent van het systeem wat u wilt gaan gebruiken. Besturingssystemen zoals Windows, Android en IOS-apparaten zijn allemaal geschikt voor het platform. Onze applicaties sluiten hierdoor precies aan op de behoefte die u hebt als bedrijf.

 

Retailstars Mobile Build

Meertalige Applicaties

Onze applicaties worden in alle talen die u wenst ontwikkelt binnen één en dezelfde omgeving. Ook dit zorgt weer voor onderhoud van maar één versie. Dit scheelt een hoop tijd en natuurlijk geld. Tijdens het verzenden  van de applicatie naar het apparaat installeer je ook direct de juiste taal. Uw medewerker hoeft hierdoor dus niet telkens voor een taal te kiezen want dit gaat volledig automatisch.

Retailstars Multi Language

Scanner en Auto ID technologie

Retailstars ontwikkelt de Scanner en Auto ID-applicaties altijd via de laatste technologieën en gebaseerd op bedrijfsspecifieke toepassingen. Bij de start van elk project brengen wij de behoefte rondom de applicatie goed in kaart. Wij maken wij een klant specifiek ontwerp van de applicatie. Ook gedurende het ontwerpen zullen wij u veelvuldig meenemen in de verschillende fasen. Dit is niet alleen de kracht van onze applicaties, maar ook het motto van Retailstars. Wij ontzorgen onze klanten.

 

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.