Retailstars logo

Vacature

Vacature: Sales Manager

 

Hallo Nieuwe Collega,

We zijn een jong Consultancy bedrijf, gestart in 2014, en houden ons bezig met het adviseren van retailers bij IT-vraagstukken. Hierbij bieden we oplossingen op het gebied van Point of sale, proces Integraties en Business Intelligence.

Wij zijn op zoek naar jou; een sympathieke collega, die verantwoordelijk wordt voor sales.

Je komt terecht in een divers gezelschap; dames en heren van jong tot wat ouder en uiteenlopende ervaring. Bij ons krijg je de kans om je te ontwikkelen en je goede ideeën zelf vorm te geven. Wij zoeken een doortastende man of vrouw die onze diensten uitdraagt naar potentiele klanten in de retail branche.

Je zorgt ervoor dat de potentiele klant zich voor onze diensten interesseert doordat je duidelijk uit kunt leggen aan onze prospects welke voordelen onze propositie kan bieden. Liefst heb je ervaring in IT en Retail, maar onze grootste wens is toch, dat je een goede verkoper bent. Geen loze praatjes verkoopt, maar de klant duidelijk kan maken dat wij “Het Bedrijf” zijn, dat ze kan helpen om de retail processen verder te optimaliseren.

Hiervoor zien wij wel graag dat je ervaring in sales hebt en minimaal HBO geschoold, dat je het interessant en leuk vindt om dat werk te doen. Je laat je niet met een kluitje in het riet sturen en vindt het top om bij een jong bedrijf te werken. Dat je Engels praat en schrijft is van belang, daar wij veel klanten in het buitenland hebben en je daar, naast Nederland, ook gaat werven.

Wij bieden je een gezellige werkomgeving, waar op zijn tijd gelachen wordt en zeker ook hard gewerkt om onze doelen te bereiken.

Lijkt het je wat om je aan te sluiten bij ons bedrijf, dan zien we graag je cv en een korte motivatie tegemoet. Als je motivatie en cv ons aanspreekt, dan nodigen we je zeker uit voor een goed gesprek. Wij leggen je dan uit wat Retailstars precies doet en wat onze doelen zijn, zodat je hiervan een goed beeld krijgt. Wij hopen dan van jou uit wat meer te horen over je interesses in sales en hoe je denkt dat je ons bedrijf nog meer op de kaart zet in de Retail. Kijk op onze site, zodat je vast een beeld krijgt: https://www.retailstars.nl

Kortom meld je aan en laat ons zien wat je in huis hebt. Wij zijn zeker geïnteresseerd in jou als jij sales in je bloed hebt. Stuur je cv en motivatie naar Sjannie.jonkers@retailstars.nl