Retailstars Vacatures

Retailstars BV is een jonge onderneming, actief sinds begin november 2014. Ons team bestaat uit Omni-channel consultants met jarenlange ervaring. En sinds de start hebben we al vele mooie projecten onder de naam Retailstars mogen uitvoeren.

Onze bedrijfsactiviteit bestaat voornamelijk uit het leveren van ICT dienstverlening gespecialiseerd in de Retail. Onze specialisatie ligt binnen de Fashion retail. Hierin faciliteren wij meerdere grote retailketens in binnen- en buitenland zoals: Paul Smith, Karl Lagerfeld, ASICS, GANT, Furla en vele anderen.

Onze openstaande vacatures

ZELFSTANDIG OPEREREND MEDEWERKER SALES EN MARKETING

24-40 uur per week


Wie zijn wij.

Retailstars B.V. is gespecialiseerd in het adviseren op het gebied van ICT. Het ontwikkelen, hosten en beheren van software is een onderdeel van onze werkzaamheden. Maar ook project- en interim-management en het leveren van hardware en randapparatuur.
Wij zijn een dynamisch IT consultancy bedrijf, gestart in 2014, waar een divers gezelschap, dames en heren van jong tot wat ouder werken. Met onze bedrijfsactiviteiten hebben wij een duidelijke focus op de Retail branche. Eén van onze pijlers waarin we sterk zijn vertegenwoordigd is de fashion Retail. Hierin faciliteren wij meerdere grote fashion retailers in binnen- en buitenland. Ons bedrijf kunnen we als volgt indelen:

• ServiceDesk and field support (eigen skilled ServiceDesk voor eerstelijn klantondersteuning)
• Omni-channel consultancy (software integrations, analytics, payment integrations)
• Hardware and Infrastructure solutions (verkopen van hardware en randapparatuur / hosting)


Wie zoeken wij:
Een commercieel sales talent met ca. 1 à 2 jaar ervaring. Je legt graag en makkelijk contact met veel verschillende mensen. Je bent comfortabel en ervaren met telefoon, mail, social media en face to face gesprekken. Je weet een professionele houding, persoonlijke touch en affiniteit met de inhoud over te brengen op je gesprekspartners en bent op die manier in staat om in vrij korte tijd een relatie op te bouwen en resultaten te realiseren. Wij verwachten van de kandidaat dat deze zich in Nederlands en Engels goed uit kan drukken, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Wat wij van je verwachten:
– Je gaat je richten op de verkoop van onze nieuwe app en die onder de aandacht brengen van onze (potentiële en huidige)klanten
– je gaat onze website laten “leven”
– je zorgt ervoor dat de (potentiële) klant zich voor onze diensten interesseert, doordat je duidelijk uit kunt leggen aan de prospects welke voordelen onze propositie kan bieden.
– je gaat onze producten en diensten promoten via Social Media en vindt het een uitdaging om onze naamsbekendheid uit te breiden d.m.v. filmpjes bijvoorbeeld.
– je gaat d.m.v. marktonderzoek kijken hoe wij onze doelgroep het best kunnen bereiken


Wat hebben we te bieden.

Wij bieden je een professionele en plezierige werkomgeving met kundige en collegiale mensen, waar op zijn tijd gelachen wordt en zeker ook hard gewerkt om onze doelen te bereiken. Na een contract voor bepaalde tijd van een jaar, wordt bij goed functioneren overgegaan op een contract voor onbepaalde tijd.
Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. De kans om initiatief te nemen, om nieuwe ideeën of processen voor te stellen, zelfstandig te werken en regelmatig overleg te hebben met je collega’s.
Lijkt het je wat om je aan te sluiten bij Retailstars B.V., dan zien we graag je CV en een korte motivatie tegemoet. Pas je volgens onze inzichten bij ons bedrijf, dan nodigen we je zeker uit voor een goed gesprek.
Salaris in overeenstemming met ervaring en opleiding.
Locatie: Europark 24 te 4904 SX Oosterhout.


Je CV en motivatie kun je sturen naar Vacatures@retailstars.nl

Voor nadere informatie over de functie kunt u zich wenden tot Mevrouw Jonkers,
telefoon 085-7441415. Zij is bereikbaar op dinsdag en donderdag van 9.00 – 17.00 uur en vrijdag van 9.00 – 12.00 uur.