POS Software: het hart van uw Retail organisatie

Het POS systeem Cegid Retail Y2 is speciaal ontwikkeld voor retailers die haar klanten een unieke customer journey willen bieden. Deze cloud-based retail management oplossing is ongeëvenaard als het gaat om haar functionaliteiten. Cegid Retail Y2 zorgt ervoor dat uw omzet verhoogt en u nooit meer een verkoop mist.

Met de POS Software van Cegid biedt u uw klant een unieke unified shopping ervaring, zowel in de winkel, online, overal en altijd. Niet voor niets is het zo dat de allergrootste merken ter wereld werken met de oplossing van Cegid. Merken als Furla, Longchamp, Ted Baker, Paul Smith, Lacoste, Barbour, Nestlé en nog velen meer hebben hun Omnichannel strategie gebaseerd rondom het POS Systeem van Cegid Retail Y2.

POS Systeem
Retail is altijd in beweging en er is altijd wel weer een nieuwe manier om klanten te bedienen. De architectuur van Cegid Y2 maakt het makkelijk om te integreren met de allernieuwste technieken. Of je nu je leveringen wilt verbeteren, data wilt analyseren om de klant beter te leren kennen, het Y2 platform faciliteert dit allemaal.

Neem uw klanten mee op customer journey!

Veranderingen in de Retail gaan razendsnel. U wordt als retailer overspoeld met nieuwe, nog betere oplossingen om uw producten te verkopen, in zowel de fysieke winkel als online. De Cegid Retail Y2 architectuur maakt het mogelijk om innovatieve technologie op een gemakkelijke wijze te integreren.

Om uw klanten echt een unieke ervaring te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat uw klanten bij al uw verkooppunten dezelfde ervaring krijgen is het wel zaak dat u uw klanten ook echt leert kennen. U heeft dan wel de juiste en meest actuele data nodig om snel in te kunnen spelen op veranderingen.

Met clienteling van Cegid Retail Y2 en haar CRM-functionaliteit hebben uw verkopers altijd de meest actuele gegevens van de klant bij de hand waardoor ze de klant op de meest optimale manier kunnen adviseren. Door het ofline en online kanaal samen te brengen kunt u uw klant overal bedienen met aanbiedingen die hem of haar op het lijf geschreven zijn.

Het motto elke klant is anders kunt hiermee dan ook echt in de praktijk brengen.

Clienteling, CRM en Loyalty met het POS systeem Cegid Y2

Om juiste beslissingen te nemen om klanten op uw unieke manier te bedienen betekent dat je ook vergaande kennis moet hebben van die bewuste klanten en deze ook op de juiste manier in te kunnen zetten. Met Cegid Retail Y2’s clienteling en CRM functionaliteit hebben uw verkopers direct inzicht in de klant, de historie van deze klant en kan dus op deze manier heel goed inspelen op de behoefte van deze klant. U kunt uw loyalty programma voor de digitale en ofline winkel combineren of diferentieren om zo iedere klant individueel op via de juiste weg te informeren en de juiste service te bieden.

Cegid Y2

Internationale Retail ondersteuning

Cegid Retail Y2 is leider in het ondersteunen van retailers die snel en gemakkelijk internationaal willen groeien. Het is ontwikkeled voor een snelle uitrol van winkelketens en ondersteund 75 landen (voor taal, currency, business practice, plaatselijke reglementen en nog veel meer)

Cegid Retail Shopping

Dat Cegid met de markt meedenkt en vooroploopt in haar visie op Retail blijkt maar weer uit haar nieuwste aanwinst Cegid Retail Shopping, het neusje van de zalm op het gebied van digitale in-store en unified commerce voor uw sales medewerkers. Met deze oplossing, die zowel op uw vaste kassa als op een mobiele POS te installeren is, maakt u van uw teams echte adviseurs.

Service e-reserveringen, click & collect, uitgebreider assortiment, Omnichannel bestellen
Real-time cataloging – Laat uw klanten alle items zien die u beschikbaar hebt, in de winkels, het magazijn en online.
Clienteling 360 ° overzicht van het koop- en surfgedrag van uw klanten, zowel offline, online als op social media

Meer weten over onze oplossing?

[contact-form-7 id=”15645″ /]