EDI koppeling

 

 

 

 

 

 

 

Retailstars heeft EDI koppelingen ontwikkeld omdat dat de snelheid van een bedrijfzodanig toeneemt, dat retailers zo snel, veilig en betrouwbaar mogelijk informatie kunnen uitwisselen met hun leveranciers.

Digitaal handelen – met de integratie van orders, facturen en andere belangrijke documenten – kan voor beide partijen aanzienlijke tijd en kosten besparen.

Electronic Data Interchange (EDI) stelt u in staat om gegevens te delen met al uw handelspartners in real-time – met hun systemen naadloos en autonoom met u communiceren. Volledige zichtbaarheid van deze gegevens betekent dat u altijd up-to-date bent gedurende de hele levenscyclus van een bestelling tot aan de betaalde factuur.

Dit kan worden bereikt met minimale verandering, minimale inspanning en tegen minimale kosten met behulp van onze cloudgebaseerde EDI-service.

EDI Service– BELANGRIJKE MOGELIJKHEDEN
Met ons flexibele, veilige en gehoste EDI platform helpen we u bij het stroomlijnen van uw digitale handel om verbeteringen aan zowel de top als de bottom line te brengen.