Integraties betalingsverwerkers

Retailstars heeft integraties ontwikkelt met diverse betalingsverwerkers. Met onze koppelingen zorgen wij dat uw betalingsverkeer feilloos wordt geïntegreerd in het kassasysteem. Doormiddel van deze integraties met het kassasysteem worden alle betalingen met maar één druk op de knop rechtstreeks naar uw pinterminal gestuurd. Extra handelingen schakelen we uit en voorkomt fouten.

Integraties met de meest voorkomende betalingsverwerkers:

Adyen
CCV
Atos Worldline
Ingenico
Pay Plaza

Zowel voor de nationale Retailer als de internationale Retailer hebben wij de juiste oplossing in huis.

Integraties voor internationale ondernemingen

Retailers met internationale oriëntatie hebben vaak te maken met meerdere leveranciers voor hun betaalterminals, werken met verschillende acquirers, bankcontracten, valuta, meertaligheid enzovoorts. U heeft te maken met de verschillende wetgevingen in de verschillende landen. Ieder land hanteert ook zijn eigen protocol als het gaat om betalingsverkeer.

Onnodig veel werk voor de verschillende afdelingen in het bedrijf. Denk maar eens aan uw financiële afdeling, zij moeten telkens op zoek gaan naar nieuwe partners en hebben te maken met veel verschillende rapportages. Uw IT-afdeling beheert al die verschillende contracten met ieder hun eigen protocollen en oplossingen. Allemaal verspilling van tijd, terwijl dit niet hoeft.

Als u kiest voor een aanbieder met een wereldwijd platform integreert u met maar één acquirer, voor al uw verschillende betaalmethoden. U heeft ook maar één aanspreekpunt. De keuze voor maar één provider zorgt er ook voor dat u op alle locaties aan de juiste voorwaarden voldoet, u ontvangt eenduidige rapportages, en ook uw IT-afdeling heeft maar met één standaard te maken.

Bij Retailstars kunnen wij u helpen met de keuze voor het platform. Wij kijken naar uw ambities op de internationale markt en zorgen dat u werkt met de juiste oplossing voor uw organisatie. Zo kunt u zich weer gewoon concentreren op waar u echt goed in bent. Ondernemen!

Wilt u meer weten? neem dan contact met ons op!